Powiadom mnie! Wpisz swój email, a my damy Ci znać, kiedy produkt będzie dostępny.
Email Ilość Twój e-mail zostanie wykorzystany tylko do powiadomienia Cię o dostępności.
Zamów książkę "Yerba mate w tydzień" samą lub w zestawie i użyj kuponu na darmową wysyłkę kurierem: 100%mate


Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

Przepis na zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam: 4g herbaty czarnej Assam, 400 ml zimnej wody. Herbatę można swobodnie aromatyzować, dokrawając odrobinę syropu o ulubionym smaku.

1. Zalewamy 4g herbaty czarnej Assam 400 ml zimnej wody i odstawiamy naczynie na minimum 2 godziny do lodówki.

Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam
Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

2. Przecedzamy herbatę do szklanek i dodajemy kostki lodu. Można również dodać syrop smakowy.

Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam
Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

Dodaj komentarz