Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

Przepis na zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam: 4g herbaty czarnej Assam, 400 ml zimnej wody. Herbatę można swobodnie aromatyzować, dokrawając odrobinę syropu o ulubionym smaku.

1. Zalewamy 4g herbaty czarnej Assam 400 ml zimnej wody i odstawiamy naczynie na minimum 2 godziny do lodówki.

Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam
Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

2. Przecedzamy herbatę do szklanek i dodajemy kostki lodu. Można również dodać syrop smakowy.

Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam
Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

Poznaj produkty czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu oraz ilość potrzebnych sztuk.