ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Co pije Tatar? Herbata Tatarska

Herbata Tatarska. Zagotować mleko (100 ml) i wodę (100 ml) w różnych naczyniach. Do gotującej się wody wrzucić herbatę (5-6 g), i całość przelać do gotującego się mleka. Na małym gazie gotować oko 5-6 minut. Potem posolić i popieprzyć, nalać do szklanek (kubków) i wrzucić 15-20g masła do każdej. Gotowe!

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Herbata w Szwajcarii

Mało powierzchni, dużo tradycji i różnorodności. Tak w wielkim skrócie możemy określić Szwajcarię. Państwo położone[...]

Yerba mate poleo

Poleo to odmiana mięty występującej w Ameryce Południowej będąca częstym dodatkiem mieszanek con hierbas yerba[...]

Biała wędzona herbata Pai mu tan Lapsang Fuding, parzenie

O Lapsang Souchung pewnie większość z nas słyszała lub nawet jej próbowała. To dość specyficzna[...]

D: Dust, oznaczenie jakości herbaty

D: Dust jest to literowe określenie jakości suszu herbacianego. Oznacza, że herbata jest bardzo drobna[...]

Herbata ziołowa Lapacho działanie, herbata Inków właściwości

Lapacho: inaczej nazywana herbatką Inków, taheebo, ipe roxo lub Pau d’Arco. Jest to kora drzewa[...]

Czerwona herbata Pu-Erh Guarana: opinie, test

W smaku przebija się najbardziej jeżyna i porzeczką, delikatnie na końcu języka czuję malinę a[...]

Portugalska herbata. Herbata z Azorów

Pierwsze swoje własne plantacje herbaciane Portugalczycy założyli jednak nie na Azorach lecz w Brazylii, w[...]

Herbata w Iranie. Historia perskiej herbaty

Pierwsze krzewy herbaciane pojawiły się w Iranie w 1901 roku, po tym gdy irański ambasador[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.