ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Zapraszamy na drugi odcinek przewodnika po dobrych lokalach, w których napijecie się najlepszej kawy i herbaty. W pierwszym odcinku Rafał Przybylok i Adam Laska odwiedzili 3 kawiarnie w Warszawie:

  • Kawiarnia Forum, ul. Elektoralna 11, Warszawa
  • Kawiarnia Paręosób, ul. Tarczyńska 12, Warszawa
  • Kawiarnia Fabryczna, ul. Fabryczna 28, Warszawa

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Kombucha – jak zrobić grzyb herbaciany?

Przygotowujemy napar z naszej ulubionej herbaty. Może to być dowolna mieszanka lub herbata czysta w[...]

Jak sprawić, żeby kawa zachowała świeżość. 7 porad jak dbać o kawę

W jaki sposób zachować jak najdłużej świeżość kawy ? Jak sprawić by każda filiżanka naszej[...]

Jak wybrać dobrą kawę? Czy dobra kawa musi być droga?

Jeśli cenimy sobie jakość kawy, powinniśmy szukać na jej paczkach trzech podstawowych informacji: daty palenia,[...]

London Fog, przepis na herbatę London Fog

Herbatę London Fog przygotowuje się na bazie Earl Grey'a, syropu waniliowego i mleka. Należy zaparzyć[...]

1 Comments

Związki chemiczne w herbacie, polifenole, aminokwasy, enzymy, pigmenty, węglowodany, alkaloidy, minerały, substancje lotne

Najważniejszymi związkami w świeżych liściach herbaty odpowiedzialnymi za odpowiedni produkt końcowy są: polifenole, aminokwasy, enzymy,[...]

Herbata ziołowa Przeciw Grypie. Najlepsza herbata ziołowa na przeziębienie

Tymianek, dziewanna, czarny bez, lipa to zioła, które świetnie działają na nasz organizm w czasie[...]

Herbata czerwona Pu-Erh Fitness, opinie

Pu-Erh Fitness ma składa się z aż 85% czystej czerwonej herbaty i jedynie 15% to[...]

Przepis na przyprawy zrobione z herbaty do łososia

Na początek chciałbym Wam polecić bardzo wdzięczną herbatę wędzoną lapsang souchong, która niezwykle łatwo jest[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.