Herbata z hibiskusa, hibiskus parzenie
Parzenie: 1 łyżka hibiskusa na 150 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 5-7 min.
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
Właściwości czerwonej herbaty Pu-erh. Czy można schudnąć pijąc czerwoną herbatę? Można!
Tea & Coffee World Cup 2014 to blisko 100 wystawców i wiele zróżnicowanych wydarzeń edukacyjnych,[...]
Lokale gastronomiczne stają w obliczu ważnego wyzwania jakim jest dopasowanie serwowanej przez siebie herbaty do[...]
Rodzaj chmielu, którego nazwa łacińska to Humulus, należy do rodziny konopiowatych. Jest rośliną pnącą się,[...]
Chociaż eksperci przewidują, że rynek herbaty będzie stabilnie wzrastał wraz ze wzrostem populacji, a prognozy[...]
Może się wydawać, że łączenie ze sobą pasujących produktów to nic nowego. Właściwie cała idea[...]
Yerba Mate: Elaborada. Oznaczenie rodzaju yerba mate często zamiennie stosowane z oznaczeniem con palo. Yerba[...]
Pu-Erh Fitness ma składa się z aż 85% czystej czerwonej herbaty i jedynie 15% to[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Kto, do ciężkiego diabła, parzy sobie 150 ml? Jestem w domu, chcę sobie zaparzyć dzbanek, a nie trzy czwarte szklanki!
150ml to standardowa miara herbacianej filiżanki. Można wierzyć lub nie, ale istnieją ludzie, którzy piją herbatę w ten sposób:)