ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Zapraszamy do obejrzenia relacji z ogólnopolskich mistrzostw w parzeniu herbaty organizowanych co roku przez Czajnikowy.pl.

Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy Wszystkim Uczestnikom!

I miejsce – Ewa Paluszkiewicz,

II miejsce – Justyna Graboń,

III miejsce – Marian Mazag,

a tuż za podium znalazła się Jadwiga Janowska.

TBC 2015 Tea Brewers Cup 2015 Mistrzostwa w parzeniu herbaty, relacja
TBC 2015 Tea Brewers Cup 2015 Mistrzostwa w parzeniu herbaty, relacja

Plan TBC 2015 (SOBOTA 4 LIPCA 2015)

14:00 – 14:20 OTWARCIE TEA BREWERS CUP 2015
14:30 – 17:00 ELIMINACJE
14:30 I GRUPA

1. Mateusz Dąbek
2. Angelika Zakrzewska
3. Zuza Żbik

15:00 II GRUPA

4. Justyna Graboń
5. Rafał Przybylok
6. Jadwiga Janowska

15:30 III GRUPA

7. Maciej Smykowski
8. Anna Gęborska
9. Anton Triscornia

16:00 IV GRUPA

10. Ewa Paluszkiewicz
11. Marian Mazag
12. Andrzej Rachwalski

16:30 – 17:00 PRZERWA TECHNICZNA

17:00 OGŁOSZENIE FINALISTÓW
17:10 – 17:30 FINAŁY
17:30 – 17:45 PRZERWA TECHNICZNA

17:50 OGŁOSZENIE WYNIKÓW I ROZDANIE NAGRÓD

 

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Herbata organiczna, bio, ekologiczna (eco) i fair trade: co oznaczają te słowa i certyfikaty?

Coraz częściej wybieramy produkty opatrzone licznymi certyfikatami, które gwarantują nam wyższą jakość żywności oraz ich[...]

1 Comments

Rooibos tea: produkcja. Jak produkowany jest rooibos? Uprawy

Uprawiany rooibos żyje około 6 lat z czego 4 lata to okres zbierania plonów. Sama[...]

Rodzaje i przygotowanie czerwonej herbaty Pu-erh: część 2

Rodzaje i przygotowanie czerwonej herbaty Pu-erh. Pu-erh czerwona herbata rodzaje przygotowanie.

Yerba Mate Yer-Vita: co ja piję

Ostatnio wpadło mi w ręce opakowanie ekspresowej Yerba Mate Yer-Vita. Jako ciekawostkę przedstawiam Wam opis[...]

Gatunek herbaty, odmiana, kultywar, hybryda, klon: czym są?

Czasem trudno zorientować się w zawiłym świecie określeń różnych odmiany herbaty, zwłaszcza, że poza odmianami[...]

Obróbka kawy: od ziarenka po filiżankę. Jak obróbka kawy wpływa na smak i jakość?

Od wieków wiedza na temat sposobu jej uzyskania z owoców krzewu kawowca, jak i proces[...]

Prowincja Yunnan: historia herbaty w Chinach

Dziś w Yunnanie herbaty typu Pu-Erh stanowią niemal połowę produkcji. Druga połowa zajęta jest przez[...]

Herbata japońska zielona Kokeicha, parzenie. Jak jest produkowana?

Kokeicha to herbaciana ciekawostka. W krajach zachodu można często kupić tę herbatę, która w Japonii,[...]

2 komentarzy do “TBC 2015 Tea Brewers Cup 2015 Mistrzostwa w parzeniu herbaty, relacja

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.