ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Prawidłowe zaparzenie czarnej herbaty pochodzącej z Ceylonu jest bardzo proste.

  • Wystarczy wodą o temperaturze 95 stopni Celsjusza (świeżo po zagotowaniu) i objętości 240 ml.
  • Parzenie powinno trwać 1 minutę i 30 sekund.
  • Można wykonać drugie parzenie tej herbaty: wtedy używamy wody o tej samej temperaturze i objętości, ale czas wynosi 2 minuty.

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Jak herbata wpływa na organizm

Wpływ na herbaty na organizm jest znaczący, a włączenie jej do zbilansowanej diety wskazane i[...]

Yerba mate: produkcja. Jak produkuje się Yerba mate?

Napój Indian z plemienia Guarani zyskuje coraz większe uznanie na całym świecie. Od czasu, gdy[...]

2 Comments

Yerba mate Selecta. Opinie

Selecta to stara, paragwajska yerba, która w 2020 roku świętowała swoje siedemdziesięciolecie. Początki Selecty sięgają[...]

Miód – substytut cukru

Sezon jesienny zwraca naszą uwagę ku pewnemu zdrowemu i lubianemu dodatkowi do herbaty, którym często[...]

Smoothie Detox, oczyszczające jagodowe smoothie z zieloną herbatą (Blueberry Teatox Smoothie)

Przepis na świetnie detoksyzujące smoothie, jagodowy smak spotyka się tutaj z odświeżającą zieloną herbatą oraz[...]

Badania herbaty 2020: picie herbaty przynajmniej 3 razy w tygodniu pozwala cieszyć się długim i zdrowym życiem

Badanie przeprowadzone na ponad 100 000 uczestników (którzy nie przechodzili zawału serca, udaru mózgu lub[...]

Czarna kawa czy czarna herbata?

Dziennie wypija się na całym świecie około 3 miliardy filiżanek herbaty. Jest to drugi najpopularniejszy[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.