ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Lista ponad 80 ogrodów herbacianych rozsianych na terenie 7 dolin pośród gór Darjeeling.

Ogrody Wschód gór prowincji Darjeeling:

  • Arya
  • Chongtong
  • Dhooteriah
  • Kalej Valley
  • Liza Hill
  • Lingia
  • Marybong
  • Mim
  • Orange Valley
  • Pussimbing
  • Risheehat
  • Rungmook/Cedars
  • Tumsong

Ogrody Zachód gór prowincji Darjeeling:

  • Badamtam
  • Bannockburn
  • Barnesbeg
  • Ging Tea
  • Happy Valley
  • North Tukvar
  • Pandam
  • Phoobshering
  • Puttabong
  • Rangaroon
  • Rungneet
  • Singtom
  • Soom
  • Steinthal

Ogrody Północ gór prowincji Darjeeling:

  • Ambootia
  • Balasun
  • Eden Vale
  • Dilaram
  • Margaret’s Hope
  • Moondakotee
  • Oaks
  • Ringtong
  • Singell
  • Springside

Ogrody Południe gór prowincji Darjeeling:

  • Castleton
  • Giddapahar
  • Goomtee
  • Jogmaya
  • Jungpana
  • Longview
  • Mahalderam
  • Makaibari
  • Mohan Majhua
  • Monteviot
  • Mullootar
  • Narbada Majhua
  • Nurbong
  • Rohini
  • Selim Hill
  • Seepoydhura
  • Sivitar
  • Tindharia

Ogrody Mirik gór prowincji Darjeeling:

  • Gopaldhara
  • Ghayabaree and Millikthong
  • Okayti
  • Phuguri
  • Seeyok
  • Singbulli
  • Soureni
  • Thurbo

Ogrody Rungbong gór prowincji Darjeeling:

  • Avongrove
  • Chamong
  • Dhajea
  • Nagri
  • Nagri Farm
  • Selimbong
  • Sungma
  • Turzum
  • Teesta Valley
  • Tukdah
  • Upper Fagu

Ogrody Tessta gór prowincji Darjeeling:

  • Ambiok (Hillton)
  • Gielle
  • Glenburn
  • Kumai (Snow View)
  • Lopchu Peshok
  • Namring and upper Namring
  • Runglee Rungliot
  • Samebeong

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Jak parzyć herbatę aromatyzowaną: czasy parzenia, wpływ wody na napar

Jak parzyć herbatę aromatyzowaną: czasy parzenia, wpływ wody na napar

Anxi, okręg na prowincji Fujian

Anxi to okręg na południu prowincji Fujian, słynie z produkcji herbaty Ti Kuan Yin. Drzewa[...]

Jak parzyć wędzoną czarną herbatę Lapsang Souchong: historia, pochodzenie

Herbata Lapsang Souchong pachnie dymem, pachnie wędzonką, grillem, przeróżnie się to określa. Każdy czuje coś[...]

Sir Edward Tea Black African test, opinie

W smaku w pierwszym uderzeniu otrzymujemy garbnikową moc, a po niej już tylko kwaśna metaliczność.[...]

Herbata czerwona Pu-Erh Varadero, opinie

Napar czerwonej herbaty Pu-Erh Varadero to jeden z najjaśniejszych Pu-Erhów aromatyzowanych, jakie miałem okazję testować.[...]

Masala Chai, jak zrobić samemu w domu rozgrzewającą herbatę korzenną

Jak zrobić mieszankę przypraw i korzeni Masala Chai, która rozgrzeje nas w jesienne wieczory? Wystarczy[...]

Czarna herbata Keemun Mao Feng, rodzaje, historia

W Chinach herbata Keemun również cieszy się wielkim uznaniem ponieważ jest zaliczana do wielkiej dziesiątki[...]

1 Comments

Skąd się wzięła seledynowa ceramika herbaciana?

Już w IX w produkowano w Chinach charakterystyczną ceramikę o dość grubych ściankach i szaro-zielonym[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.