Tea & Coffee World Cup 2016
Po raz pierwszy w Krakowie, w dniach: 10-12 maja 2016 roku odbędą się najważniejsze światowe targi kawy i herbaty. Tea & Coffee World Cup to również interaktywne warsztaty i sympozja informacyjne z udziałem liderów branży z całego świata.
- różnorodny sprzęt do pakowania herbaty
- reprezentanci handlu detalicznego, eksportu i marketingu
- opakowania, wyposażenie i zaopatrzenie
- maszyny i urządzenia do produkcji kawy i herbaty
- importerzy i eksporterzy zielonej kawy
- maszyny do palenia, parzenia i mielenia kawy
- międzynarodowe grono wystawców
- kawy, herbaty i herbatki ziołowe
- kapsułki, torebki i filtry do kawy
- akcesoria do kawy i herbaty
Tea & Coffee World Cup to jedyny event łączący wszystkie elementy przemysłu kawowo-herbacianego: od ziaren i liści, aż po filiżanki!
Branżowe targi Tea & Coffee World Cup to unikalna szansa na spotkanie potencjalnych dostawców i klientów. Interaktywne warsztaty i sympozja informacyjne przyciągną kupujących i liderów branży z całego świata. Międzynarodowa grupa wystawców, gości i prelegentów dowodzi, że targi Tea & Coffee niezmiennie zajmują pierwsze miejsce na międzynarodowym rynku.
Targi spełniają nie tylko funkcję biznesową, ale również edukacyjną, zaspokajając oczekiwania specjalistów z całej branży kawowo-herbacianej. Organizatorem wydarzenia jest wydawnictwo Lockwood Publications z Nowego Jorku.
Międzynarodowe targi Tea & Coffee World Cup 2016 (10-12 maja 2016, EXPO Kraków) mają za zadanie przedstawić najnowsze trendy branży kawowej i herbacianej. W tym roku, po raz pierwszy w Krakowie, odwiedzający będą mieć możliwość uczestnictwa w wybranych panelach bogatego – i co ważne – bezpłatnego programu edukacyjnego, który zawierać będzie liczne interaktywne warsztaty oraz prelekcje.
W programie wydarzeń towarzyszących znajdują się między innymi:
- zawody Tea Masters Cup,
- parzenie i mieszanie herbat,
- degustacje herbat najwyższej jakości,
- degustacje kawy z ekologicznych upraw,
- warsztaty z optymalizacji e-marketingu,
- zajęcia dotyczące trendów w branży herbacianej,
- aukcja charytatywna.
Wstęp na Tea & Coffee Word Cup kosztuje 10 euro lub 40 PLN dla całej branży kawowo-herbacianej oraz przedstawicieli pokrewnych i związanych z nią branży.
Płatności można dokonać jedynie gotówką przy kasie w EXPO Kraków. Rejestracja na wydarzenia towarzyszące będzie dostępna również na miejscu. Zarejestrowani odwiedzający mają prawo uczestniczyć we wszystkich wydarzeniach i zajęciach w cenie biletu wstępu. O udziale w warsztatach decyduje kolejność rejestracji, ilość miejsc jest ograniczona. O uruchomieniu rejestracji online będziemy informować w kolejnych komunikatach.
Serdecznie zapraszamy! Do zobaczenia 10-12 maja 2016 roku w EXPO Kraków!
strona Organizatora: www.worldcupkrakow.com
strona EXPO Kraków: www.expo.krakow.pl
kontakt: Weronika Wirtel, Targi w Krakowie (EXPO Kraków) – Wirtel(at)targi.krakow.pl
Pyszne rooibosyZobacz wszystkie
Herbata rooibos eggnog 50g
Herbata rooibos banan z czekoladą 50g
Herbata rooibos ananasowo cytrynowy sorbet 50g
Herbata rooibos Rooibos zielona 50g
Herbata rooibos pomarańcza naturalna 50g
Herbata rooibos Funky Lemon naturalna 50g
Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy
Poznaj produkty Czajnikowy.pl
Herbata czysta
179 Produkty
Herbata aromatyzowana
72 Produkty
Herbata zielona matcha
15 Produkty
Herbata czerwona pu-erh
6 Produkty
Herbata owocowa i ziołowa
85 Produkty
Yerba mate aromatyzowana
34 Produkty
Przeczytaj również
Herbata na przeziębienie
Dodatek miodu i cytryny także ma liczne, udowodnione badaniami, korzystne właściwości w przypadku przeziębienia. Miód[...]
lis
Najlepsze organiczne herbaty. Najsmaczniejsze herbaty organiczne – ranking
Herbaty pochodzące z organicznych upraw spełniają wszystkie kryteria bezpieczeństwa dla środowiska. W produkcie, który konsumujemy[...]
lis
Skąd się wzięła seledynowa ceramika herbaciana?
Już w IX w produkowano w Chinach charakterystyczną ceramikę o dość grubych ściankach i szaro-zielonym[...]
maj
Jak wygląda praca testera herbaty, którego kubki smakowe są ubezpieczone na 5mln złotych?
Sebastian Michaelis nigdy nie myślał dużo herbacie. Herbata była dla mnie codziennością, ale jako ciepły[...]
gru
Jak podawać herbatę w cukierni i kawiarni? Ceramika do lokalu gastronomicznego
Na rynku jest wiele rozwiązań podawania herbaty w lokalu gastronomicznym, jednak ze względu na sposób[...]
sty
Jak parzyć czarną herbatę Ceylon, parzenie czarnej herbaty Ceylon Uva Shawlands
Prawidłowe zaparzenie czarnej herbaty pochodzącej z Ceylonu jest bardzo proste. Wystarczy wodą o temperaturze 95[...]
mar
Herbata Darjeeling: zbiory, parzenie, umiejscowienie
Każdego roku wraz z początkiem wiosny wszyscy fani herbaty i wiosennych, świeżych smaków nagrzewają swoje[...]
1 Comments
maj
Zielona herbata w ciąży
Z określeniem co można spożywać, a czego nie w czasie ciąży jest zwykle nieco kłopotu,[...]
paź