Herbata miętowa, mięta egipska Nana parzenie
Parzenie: 1 łyżka mięty na 200 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 7-10 min.
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
W czwartym wydaniu programu Yerba czy herba odpowiadamy na pytania: Czy lepszy jest szklany gaiwan[...]
1 Comments
Nie lada kłopot pojawia się, gdy chcemy precyzyjnie określić, które z drzew herbacianych jest najstarsze[...]
Pekoe to herbata z liści nieco krótszych i grubszych. Jest to oznaczenie jakości herbaty pojawiające[...]
Jeśli macie w domu czarną herbatę, która zwietrzała, przeszła innymi zapachami lub po prostu wam[...]
Second Flash to oznaczenie jakości herbaty odnoszące się do kolejności zbiorów. W kodzie literowym oznaczane[...]
OFF Grades to oznaczenie literowe jakości herbaty mówiące o tym, że dana herbata nie jest[...]
Herbaty pochodzące z organicznych upraw spełniają wszystkie kryteria bezpieczeństwa dla środowiska. W produkcie, który konsumujemy[...]
Aby uzyskać niezapomniany smak kawy, najlepszą możliwą wersję naparu, trzeba przykładać wagę do bardzo wielu[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Bardzo miło się Pani słucha. Dobra inicjatywa z tym kanałem. Ciekaw jestem, czy docelowo zamysłem jest drugie parzenie wszystkich pozycji z encyklopedii? I czy będą jakieś dłuższe produkcje z Pani udziałem :) ?