Herbata miętowa, mięta egipska Nana parzenie
Parzenie: 1 łyżka mięty na 200 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 7-10 min.
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
Jeśli zdarzy nam się jakiś herbaciany zakup w oryginalnym opakowaniu, warto sprawdzić czy japońska naprawdę[...]
1 Comments
Jak zrobić pyszny, zdrowy shake bananowy na bazie zielonej sproszkowanej herbaty Matcha? Przepis jest bardzo[...]
Do wróżenia z fusów potrzebujemy zaparzoną herbatę… z fusami. Bierzemy filiżankę uszkiem, bo właśnie to[...]
Napar z Hampstead Darjeeling Organic jest czerwono-brązowy. Zapach - przyjemny lekko kwiatowy, ale daleko mi[...]
Herbata zielona pozwala medytować w spokoju setkom mnichów buddysjkich. Otwiera umysł i relaksuje ciało. L-teanina[...]
Czy herbata długo parzona jest mocniejsza? Herbata dłużej parzona nie jest mocniejsza, jeśli pod uwagę[...]
Nestlé S.A. reklamuje swój produkt na bilbordach hasłem "Nestea Light Lemon, 30% mniej cukru, naturalnie!".[...]
Niestety ładne opakowanie i certyfikaty pozostają największymi, a właściwie jedynymi pozytywami tej herbaty. Smak wręcz[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Bardzo miło się Pani słucha. Dobra inicjatywa z tym kanałem. Ciekaw jestem, czy docelowo zamysłem jest drugie parzenie wszystkich pozycji z encyklopedii? I czy będą jakieś dłuższe produkcje z Pani udziałem :) ?