ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Zawartość wartości odżywczych w Yerba mate Amanda. Wartości odżywcze w 50g Yerba mate zaparzonych 500ml wody o temperaturze 70 stopni Celsjusza.

Wartość energetyczna 47 kcal
Węglowodany 9,9 g
Cukry 2,4 g
Białko 0,89 g
Tłuszcz 0 g
Tłuszcze nasycone 0 g
Tłuszcze trans 0 g
Błonnik 0,72 g
Sód 8,7 mg
Witamina B6 0,44 mg
Witamina B1 0,78 mg
Magnez 28 mg
Żelazo 1,5 mg
Kofeina 0,37 g
Yerba mate, wartości odżywcze Yerba mate Amanda
Yerba mate, wartości odżywcze Yerba mate Amanda

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Jak zaparzyć yerba mate bez termometru

Yerba mate uchodzi za napój trudny do przygotowania czym zraża do siebie niektórych początkujących entuzjastów[...]

Od jakiego wieku można pić zieloną herbatę?

Eksperci i lekarze zwykle nie polecają dzieciom picia zielonej herbaty, chociaż w naszej kulturze zdecydowanie[...]

Jak wybrać najlepszą bombillę do yerba mate? Wady i zalety

Zważywszy na różnorodność modeli rurek nasuwa się pytanie, jaką bombille wybrać? Niestety nie ma na[...]

Jak parzyć herbatę owocową?

Herbata owocowa to właściwie napar. Nie ma tam herbaty więc i słowo to używane jest[...]

Chasen i matchawan: co potrzebne jest do zrobienia herbaty Matcha?

Matchawan i chasen to akcesoria służące do tradycyjnego przygotowania herbaty mielonej matcha. Matchawan to nic[...]

Sir Edward Tea Black African test, opinie

W smaku w pierwszym uderzeniu otrzymujemy garbnikową moc, a po niej już tylko kwaśna metaliczność.[...]

Lebu Cha – przepis na herbatę z cytryną i solą po indyjsku

Potrzebne składniki na pół litra wody to łyżka czarnej herbaty dającej mocny napar, najlepiej asamskiej,[...]

Przepis na herbatę Yoginów [zwiastun]

Joga to nie tylko modna na zachodzie gimnastyka pozwalająca zachować zdrowie i dobrą formę, ale[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.