Herbata miętowa, mięta egipska Nana parzenie
Parzenie: 1 łyżka mięty na 200 ml wody, woda o temperaturze 96*C, czas parzenia: 7-10 min.
ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY
Herbata czarna English Breakfast (angielska śniadaniowa) daje mocny napar o pełnym body. Pierwotnie w jej[...]
Yerba Mate można parzyć kilka razy, a nawet kilkanaście razy. Ten sam susz można zalewać[...]
4 Comments
Herbata to znany na całym świecie napój, najczęściej napar, przygotowany z rożnych części (liści i[...]
Adam przetestował na sobie duże codzienne dawki kofeiny z kawy. Przez pierwsze 2 tygodnie pił[...]
Wielka Brytania to kraj, który od dawna mocno kojarzy się z herbatą. W Europie to[...]
1. Zawarta w niej kofeina pobudza cały organizm. 2. Nie powoduje rozdrażnienia tak jak kofeina[...]
2 Comments
13 kwietnia Czajnikowy.pl parzył herbatę na Pierwszym Przystanku Śniadanie (Katowice). Dla naszych gości przygotowaliśmy herbatę[...]
W smaku Indyjski specjał jest przede wszystkim herbaciany, zdecydowanie na pierwszy plan wybija się lekka[...]
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Bardzo miło się Pani słucha. Dobra inicjatywa z tym kanałem. Ciekaw jestem, czy docelowo zamysłem jest drugie parzenie wszystkich pozycji z encyklopedii? I czy będą jakieś dłuższe produkcje z Pani udziałem :) ?